Fashion

Driemaal anders, solden-toppers

De officiële solden zitten er op! De nieuwe collecties lonken al naar ons met de kleuren bordeaux, donkergroen en marineblauw als hoofdrolspelers . Normaal wentel ik mij in vijftig tinten zwart gedurende de wintermaanden maar, god know’s why, marineblauw lijkt me voor zich gewonnen te hebben …

IMG_3271

Mijn laatste soldenkoopje was deze blauwe flowy jurk van Zara.  En een echt koopje aan de helft van de prijs. In het begin van het seizoen had ik het al enkele malen gepast maar nooit echt overtuigd …  Ik vond het eerst een vrij saai kleedje maar met enkele simpele aanpassingen vond ik twee extra, leuke, manieren om het kleedje te dragen!

IMG_3276

To knot or not to knot: Van lang naar kort! Voor die zeldzame dagen wanneer het zonnetje naar ons Belgenlandje komt neem ik het voorste en achterste deel van men jurkje om een nonchalante knoop te leggen. Zouden die benen dan toch eens gaan bruinen?

IMG_3269

Oker is the way to go: Met het magische fijne riempje van collega blogger stadsmeisje creëer ik in no-time een taille! Een echte must-have om die net te oversized jurk een beetje in te perken 😉

IMG_3271

Less is more: Voor van die dagen wanneer ik gewoon iets lekker los, luchtig en makkelijk wil laat ik het kleedje gewoon zo als het is en combineer ik enkel met mijn, in de solden gekochte, blauwe statement juweeltjes van &other stories.

Conclusie? Zara for the win! Want het viel jullie misschien al op dat mijn okerkleurige Bucket bag van Zara meermaals terugkeerde. Het was dit seizoen dat ook wel echt mijn all-time favourite die echt bij alles perfect combineerde! Aankomend seizoen spotte ik al lookalikes in suede én ook suede ruitertasjes..

IMG_3279

En last but not least! Deze  monochroom witte Dr. Martens Clarissa sandalen  voor maar (!) €35 ! Deze outfit in combinatie met een paar Dr Martens zorgen er voor dat ik me op en top mezelf voelde in deze outfit!

Wat vinden jullie van deze combinatie(s)? Wat waren jullie soldentoppertjes in de maand Juli? 

Jurk: Zara €29,99 // Juwelen: &other stories €7/ketting // Oorbellen: Lore Van Keer // Bucket Bag: Zara €19,99 // Sandalen: Dr Martens-clarissa €35 @ Rewind- Gent

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply