Get fit sport @ home

Bicycle, BICYCLE, BICYCLE

I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

Wanneer ik mij aan mijn eerste ritje waag op de nieuwe fiets klinkt Freddie Mercury nostalgisch in mijn oren. Oh ja, ik voel me zo stoer op mijn nieuwe fiets en stiekem hoop ik op een zomer waar mijn benen eindelijk in bruinen nu ik vaker de fiets zal nemen! Al benieuwd naar mijn nieuwe stalen ros?

IMG_2700

Tad-aah! Mijn donkerblauwe nieuwste aanwinst die me door weer en wind snel verplaatst! Onlangs kreeg ik eco-cheques op het werk en besloot ik te investeren in deze B’twin fiets van decathlon. Verkrijgbaar in drie kleuren en voor best een zacht prijsje zal het milieu, je conditie en je portemonnee je best dankbaar zijn na enige tijd! 😉

IMG_2696

Zelf neem ik nu ook effectief vaker de fiets dan mijn auto voor afstanden binnen de 8-10km. Ik ben er  sneller dan met de auto én ik moet geen parking meer zoeken, slotje om en klaar! Ook fietst deze blauwe knapperd heel vlot, mijn Polar liet me al weten dat ik gemiddeld 22-25km per uur haal zonder me echt in te spannen. Pure beenkracht en besparen maar op benzine!

Ook handig, het mandje is makkelijk afneembaar en ideaal voor die kleine boodschap in de supermarkt!

IMG_2679

Het mooie weer van de afgelopen dagen zorgde er natuurlijk voor dat ik wel vaak te spotten was op mijn fiets. Combineer dat met enkele dagen vrijaf en een sportieve vriend en dan heb je een fietstochtje van 45km! Alles voor die witte beentjes van mij een natuurlijk bruin tintje te geven!

De muntgroene fiets is trouwens de Corina van mijn collega/goeie vriendin/medeblogster  Stadsmeisje! Vanaf heden vind je ons dus samen al fietsend door de stad ;)!

Fiets: B’twin Decathlon €239,99 // Jumpsuit: Primark €15 // Pumps : Primark €11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply