Fashion

#OOTD 5: Festival proof

Werchter, Dour, Pukkelpop en Tomorrowland zijn maar enkele gekende voorbeelden van de geweldige festivals in ons kleine Belgenlandje. Ook tal van mini festivals en openluchtfeestjes vullen onze zomeragenda in, weer of geen weer, we love to party outside.
Deze week stond  Outsiderz op mijn agenda en met 31°c in het vooruitzicht zocht ik een hippe, frisse en dansbare look samen! 

De hete temperaturen maakten dat ik vooral iets luchtig en dansbaar wou aantrekken. Natuurlijk moest mijn outfit naast functioneel ook wel trendy zijn want iedereen weet ondertussen dat wat je draagt op festivals al bijna even belangrijk is als de line-up van de dag!

IMG_3035

Hoeden voor vrouwen zijn weer helemaal terug en ook wel superhandig om jezelf wat te beschermen tegen de zon of, het andere uiterste, een stevige regenbui. Ik beleefde al veel plezier aan dit ronder en kleinere model van primark maar op mijn wishlist staat ook nog een groter exemplaar in het zwart. Deze van Zara is alvast een kanshebbertje.

IMG_3047

Accesoires kunnen een bravere outfit meteen opleuken of gewoon perfect afwerken. Ik kies vaker voor iets duurdere exemplaren omdat ze langer mooi blijven en ook net dat tikkeltje meer opgeven. De solden zijn  het uitgewezen moment om in de duurdere winkels iets op de kop te tikken. Zo kocht ik de oorbelletjes van Lore Van Keer eerder deze maand voor -30% . De lange kettingen vond ik bij &other stories waar ze op vrij veel items kortingen gaven tot -70%, zo ook op deze juwelen!

IMG_3039

Ik moet maar een beetje muziek horen en ik ben vertrokken. Want we gaan dansen, dansen en dansen deze zomer!
Het topje kocht ik online bij Zara samen met nog wat andere basis luchtige topjes voor deze zomer. Het shortje met een vrij hoog crazy-catlady kocht ik vorig jaar bij H&M. Ik ben stiekem best verslaafd aan … kleding met leuke dierenprintjes 😉 Maar dan wel het soort waar de diertjes er leuk op staat afgebeeld 🙂 Al zal ik aankomende winter dan toch misschien overstag gaan voor de echte dierenprintjes gezien het de aankomende trend is!

IMG_3048

Als het echt te warm wordt ruil ik mijn vertrouwde Dr. Martens in voor deze leuke zacht roze sandaaltjes van March 23. Zo ben ik helemaal mee met de fringe trend in het festival gebeuren samen met mijn hippe rugzak en zijn kwastjes van primark!

Mijn eerste outfit was alvast “dansbaar” en ik ben klaar voor alle feestjes deze zomer! Gentse feesten, Lokerse feesten, the dansant, … zijn maar enkele feestjes waar je mij deze zomer kan vinden. Wat staat er op jullie festival planning deze zomer? En wat gaan jullie aantrekken?;) 

Hoedje Primark – €11 //  Rugzak Primark – €16 // Top Zara ( in 3 kleuren) – €12,95 // Short H&M // Sandalen March 23 Soldentopper aan € 45// Ketting &other stories Gent – €7 beiden
Tip: vrij vaak vind je nog leukere koopjes in ketens zoals zara, h&m en &other stories dan ze online aanbieden 😉 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanne
    July 22, 2016 at 8:09 am

    Wat een gave outfit! Een hoedje staat ook al lange tijd op mijn wishlist; zoals je zei is het helemaal weer in én ook nog eens super handig. 🙂 x

  • Leave a Reply