Personal

Tattoo n°5

Vier jaar geleden wandelde ik voor het eerst een tattoo-shop binnen. Ondertussen werd het een jaarlijkse gewoonte waardoor de teller al op 4 staat en de drang naar een volgende groot is.
Brainstorm je even met mee …? 

Al mijn huidige tattoo’s zijn vrij fijn en niet al te groot gezet gezien ik dat voor mezelf mooier vindt.

13718148_10154343600894666_817392385_o

tattoo hiel

tattoo hoefijzer

Eens je bent begonnen is het dan ook vrij moeilijk om te stoppen. Momenteel speel ik nog met 2 tattoo ideetjes …

Ik wil al vrij lang een mooie olifant laten zetten maar twijfel enkel nog over het design en de plaats… Op de onderarm vind ik best wel mooi maar ook op de rug vind ik hem wel kicken.

Deze kleine schattige versie van olifanten tattoo’s en de plaats zijn ook nog in de running …

Maar de tattoo die ik het liefst eerst zou willen zetten is een madeliefje en de woorden BE KIND in één van de volgende fonts.

Het madeliefje zou ik dan op de binnenkant van mijn pols laten zetten op een liefelijke manier.

Of de tekst verwerkt in het steeltje …

En oh ja, de twijfel om nog een kat aan de collectie toe te voegen is er natuurlijk keer op keer … Woops ..

Wat vinden jullie het mooist? Heb jij ook zelf tattoo’s en heb je tips over tattoo shops waar je echt tevreden was zou het lief zijn  deze met me te delen! 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Savannah
  July 18, 2016 at 2:39 pm

  Leuk! Kattentattoo’s en bloemetjes word ik heel vrolijk van. Zelf heb ik nu drie tattoo’s, en het is inderdaad waar, tattoo’s zetten blijkt een verslaving. De tattoo’s die ik heb zijn allemaal teksten, met uitzondering van eentje die een abstracte berg erboven heeft. Mijn volgende tattoo zal ook in mijn nek worden, hoogstwaarschijnlijk ook weer tekst. Maar een afbeelding kan ook heel mooi zijn! Simpele lijnen en bijvoorbeeld waterverf-idee vind ik ook heel stoer. Dus wie weet wat er nog van komt! Zo kan je van je lichaam een geheel persoonlijk boekwerk maken ^^

 • Reply
  Lady Rose
  July 18, 2016 at 3:09 pm

  Ik heb er 2 jaar geleden ook eentje laten zetten. En nu ben ik ook aan het denken aan een 2e en zelfs een 3e. Alleen weet ik nog niet waar. Ik heb graag een plekje dat je kan bedekken. Een er van gaat ook een katje worden. Als ik er uit ben hoe en wat juist.

 • Leave a Reply