Fashion Personal

#OOTD 4: Summer dating

JOEPIE! – knock on wood/hout vasthouden –  de zon is eindelijk in het land! Een dagje na de officiële start van de zomer kregen we eindelijk warmere temperaturen, begonnen de vogeltjes te fluiten en oh ja, de vlindertjes te fladderen 😉 Tijd om mijn meest geliefde zomerjurkje terug boven te halen! 

IMG_2718

Deze outfit, op de handtas na, kocht ik tijdens een buitenlandse stage in Londen. Het was liefde op het eerste gezicht en sindsdien altijd een succesnummertje bij elke zomerse gelegenheid. De lichtblauwe pumps kocht ik het daaropvolgende jaar tijdens mijn stage in Canterbury. Engeland mag dan misschien wel een #Brexit – je doen, ik blijf de Engelse mode liefhebben! 😉

IMG_2707Winter-type zijne is kleurt dit ijsblauwe jurkje mooi bij mijn koele huid, zijn rozigere ondertoon en brengt het het blauw in mijn ogen mooi naar voren. Ben ook jij op zoek naar jouw ideale jurkje? Zoek dan eerst hier uit wat voor type je bent en welke kleuren jou het meest laten stralen!

IMG_2776

En nu maar wachten op mijn summerdate? 😉

( Jurkje Primark €8 – Gelijkaardige jurkjes vind je hier bij H&M en hier en hier bij Zara// De pumps ben ik al even vergeten van waar ze net kwamen maar een gouden tip: zie je een apart kleur pumps? Ga er voor! Ze komen altijd wel eens van pas om je outfit perfect af te werken. Momenteel kan je deze gelijkaardige hemelsblauwe pumps van Patrizia Pepe aan -30% kopen bij Moernaut!)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kimberly
  June 25, 2016 at 8:30 pm

  Wat een heerlijk jurkje! Staat je inderdaad prachtig!

  • Reply
   julie.van.eekel@hotmail.com
   June 26, 2016 at 6:13 am

   Dank je! 🙂

  Leave a Reply