Fashion

#OOTD 1: Le Fabuleux culotte van Marcel

Samen met mijn (blog)collega Natascha en drie paar totaal verschillende schoenen trok ik vandaag de stad in om ook mijn eerste #OOTD in beeld te krijgen. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik de ‘tricky’ culotte op drie verschillende manieren combineer. Van romantisch tot comfy en uiteraad stoer, want ik zou ik toch niet zijn zonder mijn geliefde docs? 🙂
Le Fabuleux Marcel De Bruxelles vond in ZEB een nieuwe ‘copain’ en zette samen een mooie collectie aan basisstukken met een twist neer. De zachte stof van de broek trok mij meteen aan en bij het passen was het liefde op het eerste zicht. EINDELIJK had ook ik mijn culotte te pakken, ik twijfelde nog even om voor vertrouwd zwart te gaan maar met de jeans-trend van de zomer en het smaragd groen van aankomend winter seizoen besluit ik maar toch te gaan voor navy-blauw.

IMG_2552

IMG_2474

Het bloesje tikte ik vorig jaar op de kop in H&M en beleefde er al eindeloos veel combineer plezier aan. Ook dit jaar vind je deze mouwloze chiffon bloes in menig leuke printjes voor €9,99 @H&M! De witte pumps met retro-feel dankzij het enkelbandje tikte ik op de kop tijdens een van mijn vele primark bezoekjes. Ook de oker kleurige bucket bag van zara is de tas van dit zomerseizoen!

 

 

 

 

 

IMG_2476

De birkenstocks zijn totally accepted in modeland en deze comfy trend laat ik echt niet aan mij voorbij gaan!  Dankzij het voorgevormde voetbed en iets bredere fit zijn deze zilveren parels ideaal voor mijn (bredere) voetjes. Dit model draagt de naam Arizona en is dit seizoen te verkrijgen in shiny silver of rose gold. Beide kleuren zijn steevast de ideale passe-partout als je maar even bedenkt of je meer koude dan warme kleuren draagt. Gezien ik als winter-type ( zoek hier uit wat voor type jij bent!)  vaak ga voor koudere kleuren ( denk zwart, wit, ijzig blauw, muntgroen, …)  of opvallende kleuren ( zoals knaloranje, felgeel, grasgroen, …)  kies ik voor zilver.

Deze zomer spotte ik de birkies al casual onder een mom-jeans, lekker bohemian onder die leuke lange rok of stoer onder een gescheurde skinny. Kortom met de birkenstock heb je weer eindeloos combineer plezier en je voetjes zijn je eeuwig dankbaar!

 

 

 

IMG_2581

Zei ik trouwens al dat mijn witte mono docs onder alles gaan?  In combinatie me de tricky culotte voel ik me weer volledig mezelf, stoer en net dat tikkeltje anders. Totally me, right?!

My docs stand for individuality, strength, confidence and above all comfort

IMG_2564

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Natascha - stadsmeisje.be
  June 12, 2016 at 9:29 pm

  Pretty woman *fiet fieuw* 😉

 • Reply
  Ellen DW
  June 13, 2016 at 7:45 am

  Had nooit gedacht dak da ging zeggen ma deze culotte vind ik nu is echt mooi. 😮

  • Reply
   julie.van.eekel@hotmail.com
   June 13, 2016 at 5:29 pm

   Hihi 🙂 Dat dacht ik ook! En in solden is dat altijd mooi meegenomen 😉 Met de aankomende zomersolden ga ik proberen nog eentje bij Zara te scoren!

 • Reply
  Jolien
  June 13, 2016 at 11:13 am

  Supermooi! Btw: love your hair!

  • Reply
   julie.van.eekel@hotmail.com
   June 13, 2016 at 5:30 pm

   Oooh dank je wel! Men haartjes worden steevast geknipt door Holy Snip te Grembergen ^^ ideaal voor de perfecte pixiecut!

 • Reply
  Snapshots || 13.06.16 - Stadsmeisje.be
  June 13, 2016 at 8:46 pm

  […] enkele leuke foto’s kunnen maken! Het resultaat van deze middag kan je alvast terugvinden op de blog van Julie. Daar showt ze hoe zij op drie manieren de tricky culotte weet te […]

 • Leave a Reply